Barion Pixel
Kategóriák / Termékek
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
Bruttó 25 000,- Ft kosárértéket meghaladó rendelésekhez.
Valós idejű raktárkészlet
Valós idejű raktárkészlet
Gyors kiszállítással, akár egy napon belül.
Hűségpontok
Hűségpontok
Levásárolható hűségpontok a következő rendelésedhez.
Rózsaszín Hat Részes Bőröndrendező Szett Utazáshoz
2.800 Ft

Rózsaszín Hat Részes Bőröndrendező Szett Utazáshoz

Szín
2.800 Ft
Cikkszám: KX-2024-L.PINK
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 10.

Hat részes bőröndrendszerező, hogy a legtöbbet hozhasd ki az utazásodból. A szett tartalmaz három hálós és három szimpla kialakítású rendszerezőt, melyek rendelkezésedre állnak kicsi, közepes és nagy méretben. Fedezd fel a világot és szerezz élményeket úgy, hogy a csomagolás se okozzon fejtörést.

Hálós tárolók: Szimpla, cipzáras tárolók:
Kis méret: 15 x 21 x 10 cm Kis méret: 13 x 15 x 0,5 cm
Közepes méret: 21 x 29 x 11 cm Közepes méret: 18 x 25 x 0,5 cm
Nagy Méret: 27 x 36 x 9,5 cm Nagy méret: 23 x 31 x 0,5 cm

Leírás

Hatékony helykihasználás

A bőröndrendszerezők segítenek maximalizálni a tökéletes helykihasználást. A különböző méretű és rugalmas anyagú tárolóelemek lehetővé teszik, hogy a bőrönd minden egyes négyzetcentiméterét kitöltsék. A rendszerezők ezen különleges tulajdonságainak köszönhetően megakadályozzák a bőrönd túlpakolását, így könnyedén össze tudod majd azt cipzárazni.


Rendszerezettség

Ha te is szembesültél már azzal a problémával, hogy egy több napos utazás során rendetlenség uralkodik el a bőröndödben, akkor egy több részes bőröndrendező lesz számodra a megoldás. Minden rendszerezőt kinevezhetsz egy adott ruhadarabhoz, cipőhöz vagy tisztasági szerhez, így biztosan könnyedén megtalálsz mindent.


Hálós kialakítás

A bőröndrendszerező szett tartalmaz három különböző méretű hálós tárolót, melyeknek köszönhetően jól átlátható, hogy melyikbe mit pakoltál. Nem csak a könnyű átláthatóságot segíti ez a funkció, de lehetővé teszi a ruhák és cipők megfelelő szellőzését is. A bőröndrendező hálós tárolóin kialakításra került egy kézi fogantyú is, így könnyedén magaddal viheted akár egy tengerpartra vagy strandra is.


Nem kell otthon hagynod semmit

A hálós kialakítású rendszerezők alkalmasak cipők, papucsok és törölközők tárolására. Magasított alakjuknak köszönhetően a bőröndrendszerező tökéletes választás ingek elhelyezésére is, ugyanis segít megakadályozni azoknak a gyűrődését. A szimpla, cipzárral ellátott tárolók alkalmasak a pipereholmik, töltők és elektronikai eszközök, alsóneműk, továbbá ékszerek biztonságos elhelyezésére.

INFORMÁCIÓ

A termékek mérése manuálisan történik, így kisebb (maximum +/- 1-2 cm) eltérés előfordulhat. Az Ön képernyő beállításaitól függően a termékek színe a valóságban némileg eltérhet a monitoron látottól.

A további részletekről itt olvashatsz.

Hasonló termékek

Benzi Fekete Bőröndcímke

Cikkszám: BZ-4066-BLACK
Raktáron
2.590 Ft

Gabol fedélzeti flakon 4+2 db-os

Cikkszám: GA-800011 099
Raktáron
4.490 Ft

Benzi Fejpárna Piros

Cikkszám: BZ-4550-RED
Raktáron
3.690 Ft

Fekete Összehajtható Hátitáska

Cikkszám: ZB567-BLACK
Raktáron
3.490 Ft

Gabol Sötétkék Memóriahabos Fejpárna

Cikkszám: GA-800037-003-BLUE
Raktáron
6.900 Ft