Barion Pixel
Kategóriák / Termékek
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
Bruttó 25 000,- Ft kosárértéket meghaladó rendelésekhez.
Valós idejű raktárkészlet
Valós idejű raktárkészlet
Gyors kiszállítással, akár egy napon belül.
Hűségpontok
Hűségpontok
Levásárolható hűségpontok a következő rendelésedhez.
Szürke Bővíthető Fedélzeti Utazótáska
4.490 Ft

Szürke Bővíthető Fedélzeti Utazótáska

Szín
4.490 Ft
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Márka: Jiliping
Cikkszám: B2773-GREY
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 10.

Az utazás a felfedezés öröméről, az új kultúrák megismeréséről és a felejthetetlen élmények gyűjtéséről szól. Mindehhez azonban elengedhetetlen egy megbízható és praktikus utazótáska.

Leírás

Dupla bővíthetőség: több hely, kevesebb gond

Ez az utazótáska a legtöbb modellel szemben nem csak egy, hanem két bővítési funkcióval lett ellátva. Így legyen szó akár egy hétvégi, akár pedig egy hetes nyaralásról, biztosan mindened kényelmesen el fog benne férni.

  • Az alsó bővíthető rekesz tökéletes választás akár cipő, papucs vagy törölköző tárolására, amik eléggé kitöltik a teret és stabil tartást adnak a táskának. Az utazótáska alsó rekesze 13 cm-el növeli a táska magasságát, ennek köszönhetően közel +10 liter pakolótér áll a rendelkezésedre.
  • Az utazótáska két oldalán található patentos bővítő tovább növeli a helykihasználást. Lehetővé teszi a cipzár könnyebb behúzását, továbbá növeli az utazótáska magasságát kb. 5 cm-el. Ezen bővítő funkciókat javasoljuk egy hosszabb buszos vagy autós utazásra.

Wizz Priorty: gyorsabb beszállás és nagyobb lábtér

Az utazótáska méretei a bővítő funkciók használata nélkül megegyeznek a Wizz Air Priority kézipoggyász méreteivel. Ez azt jelenti, hogy az utazótáskát felteheted a fedélzeten található felső csomagtárolóba, így nem fogja elvenni a helyet a lábadtól az előtted ülő ülése alatt. Kérjük mindenképp vedd figyelembe, hogy a Wizz Air Priority szolgáltatást külön kell megvásárolnod és az utazótáska csak alap állapotában, vagyis bővítés nélkül vihető így fel.


Tágas belső tér – számtalan zseb

Az utazótáska belső tere rendkívül nagy, így mindent, az utazásodhoz szükséges dolgot könnyedén és kényelmesen elpakolhatsz. A nagy pakolótérnek köszönhetően bátran használhatsz az utazótáskában bőröndrendszerezőt is, hogy az utazás sokadik napján is könnyedén megtalálj mindent. A táska belsejében és külsején is kialakításra kerültek nyitott és cupzáras zsebek, melyek lehetőséget biztosítanak a kisebb tárgyaid tárolására és könnyű elérésére.


Vízlepergető borítás – könnyű tisztítás

Akár egy nyaralás során is biztosan találkoztál már nem várt időjárással, például nyári záporral. Az utazótáska külső borítása vízhatlan PVC-ből készült, mely segít megóvni a táska tartalmát az átázástól. Ennek a speciális anyagnak köszönhetően az utazótáska kifejezetten könnyen tisztítható. Elegendő egy nedves törlőkendő és egyszerűen eltávolíthatod a gyengébb szennyeződéseket. A makacsabb foltok ellen használhatsz szappanos vizet, azonban ügyelj rá, hogy mosógépben mosni a táskát tilos!


Apró részletek a tökéletes utazásért

Az utazótáska olyan különleges részletekkel egészül ki, amelyek biztosítják számodra a legjobb utazási élményt. Mostantól nem kell tartanod a nehéz cipekedéstől és a fájó karoktól, ugyanis az utazótáska hátulján található egy speciális pánt, melynek segítségével a táskát könnyedén a bőrönd húzókarára erősítheted. Így, ha több időre is utazol, akár egy kézzel is tudod kezelni a csomagjaidat. A táska fő rekeszének cipzárja plusz megerősítést kapott, továbbá a bővíthető patent és a túlhúzást gátló kialakítás könnyű nyitást és zárást tesz lehetővé.


A stílus és praktikum találkozása

Nem csak praktikus, de stílusos is. Az utazótáska modern, letisztult megjelenése tökéletes választás számodra is, amennyiben nem csak a funkcionalitást, hanem az esztétikumot is fontosnak tartod. A visszafogott és egyszerű színek lehetővé teszik, hogy az utazótáskát könnyedén kombinálhasd a saját stílusoddal. Válassz akár a bőröndödhöz illő színű táskát, hogy ne csak az utazás, hanem a megjelenésed is tökéletes legyen!


Nem csak utazáshoz: használd sporttáskának!

A táska minden tulajdonsága megfelel annak, hogy sporttáskaként is használd. Az alsó bővíthető rekesz megfelelő a sport és futócipők tárolására. A tágas belső tér lehetővé teszi az edzőruhák és sportfelszerelések tárolását, továbbá ezek mellett biztosan elfér benne az edzés utáni higiéniához elengedhetetlen eszközök, mint például neszeszer és törölköző. A sporttáska oldalán található egy-egy tágas kulacstartó. A külső és belső borításnak köszönhetően a táska könnyedén tisztítható.

INFORMÁCIÓ

A termékek mérése manuálisan történik, így kisebb (maximum +/- 1-2 cm) eltérés előfordulhat. Az Ön képernyő beállításaitól függően a termékek színe a valóságban némileg eltérhet a monitoron látottól.

A további részletekről itt olvashatsz.

Hasonló termékek

Fekete Közepes Méretű Utazótáska

Cikkszám: UT-B7303-BLACK
Raktáron
4.900 Ft 4.390 Ft
10%

Fekete Poliészter Utazótáska Közepes

Cikkszám: UT-10965-ALL BLACK
Raktáron
5.490 Ft

Kék Poliészter Utazótáska Közepes

Cikkszám: UT-B09C65-BLUE
Raktáron
5.900 Ft